World-of-Naruto
Bun venit!
Momentan esti in modul guest, si ai acces decat la 50% din forum pentru a putea accesa 100% din el, logati-va.

~World-of-Naruto staff
World-of-Naruto
Bun venit!
Momentan esti in modul guest, si ai acces decat la 50% din forum pentru a putea accesa 100% din el, logati-va.

~World-of-Naruto staff
World-of-Naruto
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

World-of-Naruto

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Intamplari la scoala

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Light Yagami
Sasori Sand
Sasori Sand
Light Yagami

Chakra : 77
Ryo : 198
Sat : Sunagakure

Intamplari la scoala Empty
MesajSubiect: Intamplari la scoala   Intamplari la scoala Icon_minitimeMier Feb 20, 2013 9:22 am

Orice amuzant ce sa intamplat la scoala sau ati patit ceva si vreti sa impartasiti spunetine aici Smile
Sus In jos
Naruto
Hokage
Hokage
Naruto

Chakra : 287
Ryo : 816
Sat : Konohagakure

MesajSubiect: Re: Intamplari la scoala   Intamplari la scoala Icon_minitimeVin Feb 22, 2013 4:21 pm

Eu am un coleg in clasa pe care il cheama Andrei dar noi ii spunem Parale! El este cel mai bun prieten al meu dar totodata si cel mai mare rival al meu! Si el este fan Naruto si practic noi ne credem Naruto si Sasuke1
Deci eu cu el aproape in fiecare zi facem care un fel de concurs cum fac Kakashi si Gay, unele concursuri terminandu-se bine si altele terminandu-se in biroul directorului Neutral!
Dupa multe zile de concursuri cu skandenberg, trante si alte chestii ce credeti ca ia venit lui in cap? Sa facem un concurs care cu bataie cu flecme dupa o bataie crancena in care aman2 eram leoarca, iar colegii mei vroiam sa ne linseze pt ca i-am mai nimerit si pe ei ultima lui lovitura a trecut pe langa mine si a ajuns fix in capul doamnei de franceza (cea mai isteriza doamna din scoala) dupa multe critici palme peste fatau am fost dusi in biroul directorului dar noi pe vremea aia fiind la prima abatere am fost iertati dar o sa va mai explic eu voua!
Sus In jos
https://world-of-naruto.forumgratuit.ro
PaRaCeTaMoL
Tsuchikage
Tsuchikage
PaRaCeTaMoL

Chakra : 277
Ryo : 841
Sat : Iwagakure

MesajSubiect: Re: Intamplari la scoala   Intamplari la scoala Icon_minitimeVin Feb 22, 2013 6:54 pm

Naruto a scris:
Eu am un coleg in clasa pe care il cheama Andrei dar noi ii spunem Parale! El este cel mai bun prieten al meu dar totodata si cel mai mare rival al meu! Si el este fan Naruto si practic noi ne credem Naruto si Sasuke1
Deci eu cu el aproape in fiecare zi facem care un fel de concurs cum fac Kakashi si Gay, unele concursuri terminandu-se bine si altele terminandu-se in biroul directorului Neutral!
Dupa multe zile de concursuri cu skandenberg, trante si alte chestii ce credeti ca ia venit lui in cap? Sa facem un concurs care cu bataie cu flecme dupa o bataie crancena in care aman2 eram leoarca, iar colegii mei vroiam sa ne linseze pt ca i-am mai nimerit si pe ei ultima lui lovitura a trecut pe langa mine si a ajuns fix in capul doamnei de franceza (cea mai isteriza doamna din scoala) dupa multe critici palme peste fatau am fost dusi in biroul directorului dar noi pe vremea aia fiind la prima abatere am fost iertati dar o sa va mai explic eu voua!

trebuia sa mentionezi ca ai dat si pe banca mea imi vine si acu sa va injur pe amandoi
Sus In jos
Light Yagami
Sasori Sand
Sasori Sand
Light Yagami

Chakra : 77
Ryo : 198
Sat : Sunagakure

MesajSubiect: Re: Intamplari la scoala   Intamplari la scoala Icon_minitimeVin Feb 22, 2013 6:56 pm

Voi doi va cunoasteti ?
Sus In jos
Naruto
Hokage
Hokage
Naruto

Chakra : 287
Ryo : 816
Sat : Konohagakure

MesajSubiect: Re: Intamplari la scoala   Intamplari la scoala Icon_minitimeVin Feb 22, 2013 6:57 pm

suntem colegi de clasa

El e ala care ia de la 4 - 9
Si yo sunt ala care ia de la 9 - 10 Smile))))))))))))))))
Dar oricum aman2 suntem batuti de Parale ne bate si ne injura:)))
Sus In jos
https://world-of-naruto.forumgratuit.ro
Uchiha Sasuke.
Akademi-s Konoha
Akademi-s Konoha
Uchiha Sasuke.

Chakra : 17
Ryo : 19

MesajSubiect: Re: Intamplari la scoala   Intamplari la scoala Icon_minitimeMar Feb 26, 2013 5:09 pm

Am un coleg mai inervant de felul lui dar e cel mai bun prieten al meu.Odata ni s-a intamplat sa facem un concurs,mai facem concursuri:D.Amandoi suntem pasionati de naruto,si ni sa intamplat ca sa facem un concurs de alergat si na am trisat asa dar nea prins proful si am fost pedepsiti si am mers la biroul directorului.Ne mai si injuram ca-m des:))
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Intamplari la scoala   Intamplari la scoala Icon_minitime

Sus In jos

Intamplari la scoala
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
World-of-Naruto :: FreeTime :: Viata de zi cu zi-
Mergi direct la: